WordPress hosting voor elk bedrijf

Wil je online ondernemen? Dan heb je hier natuurlijk een website voor nodig. Echter, met enkel een WordPress website kom je er niet. Deze moet namelijk ook goed bereikbaar en veilig zijn. Dit bereik je website te laten hosten door een professioneel webhostingbedrijf met een goede naam. Zo is je WordPress website dag en nacht bereikbaar en hoef jij er niet veel tijd in te steken.

Wij zetten altijd een extra stap

Met onze hosting voor WordPress zorgen wij ervoor dat alle belangrijke aspecten rondom je website eenvoudig beheerd en onderhouden worden. Hierdoor is je website altijd van een hoogstaande kwaliteit. Wij verzorgen al meer dan tien jaar de WordPress webhosting voor talloze bedrijven en freelancers. Ons team bestaat uit deskundige professionals met een ruime ervaring en voldoende kennis. Wij combineren onze kennis en kunde met een proactieve houding en daadkracht. Zo zijn wij in staat om altijd een extra stap voor je te zetten.

Wij voorzien je van advies

Als je gebruikmaakt van onze WordPress hosting, dan installeren wij WordPress voor je. Eventueel kunnen we je ook voorzien van advies bij het opzetten van je website. Heb je een vraag of is er een technisch probleem? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze helpdesk. Wij beantwoorden je vraag en helpen je met het oplossen van het probleem. Verder voorzien wij je ook van alle informatie die je nodig hebt, om je website optimaal te beheren.

Eenvoudige en snelle installatie

Met onze WordPress hosting bieden wij je het voordeel dat we dit Content Management Systeem al voor je hebben geïnstalleerd. Het enige dat jij nog hoeft te doen is, het complete pakket op je computer installeren. Hier is geen enkele kennis voor vereist. Na de installatie kun je gemakkelijk inloggen en direct beginnen met het plaatsen van artikelen en nieuwsberichten op je website. Meer weten over onze WordPress hosting? Dan vind je hier meer informatie over de verschillende pakketten.